Yksilöllinen EFG-ratkaisu luo hyvän työilmapiirin

EFG tiedostaa, että kaikki asiakkaat ovat yksilöllisiä ja toimistokalusteratkaisut perustuvat jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Projekti voi sisältää työpöydän ja työtuolin tai koko toimiston kokonaiskalustuksen ja -sisustuksen. Se voi sisältää kalusteiden lisäksi mm. mattoja, tekstiilejä, viherkasveja, lisävarusteita ja valaisimia. Oikein suunnitellulla kalusteratkaisulla voidaan nostaa työtyytyväisyyttä ja tuottavuutta sekä vahvistaa yrityskuvaa. Inspiroiva ja toimiva työympäristö houkuttelee työntekijöitä yhä parempiin suorituksiin. EFG luo työympäristöratkaisuja, jotka tukevat asiakkaidemme toimintaa ja yrityskuvaa.

EFG:n toiminnan perustana on löytää jokaiseen tilaan, organisaatioon ja työntekijälle sopivat yksilölliset kalusteratkaisut. EFG:llä on markkinoiden laajin mallisto, jota täydennämme useiden kansainvälisesti tunnettujen yhteistyökumppaniemme mallistoilla. Lisäksi toteutamme asiakkaidemme toivomat sovellus- ja erikoistuoteratkaisut. Luomme viihtyisiä, kustannustehokkaita ja monikäyttöisiä tiloja, joita voidaan hyödyntää optimaalisesti eri toimintoihin tuottavuuden lisäämiseksi per työntekijä.

Miten voimme auttaa sinua?

Olemme palveluksessasi aina ensisuunnitelmista kalusteiden toimittamisen jälkeiseen lopputarkastukseen ja käyttöönotto-opastukseen saakka. Avustamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi liittyen mallistoon, materiaaleihin, tilauksiin, toimituksiin ja reklamaatioihin.

Yhteydenottopyyntö
Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä