Miksi EFG?

Toimistokalusteratkaisu, joka tukee yrityksenne toimintaa

EFG:n tehtävä on selvittää kokonaiskuva yritystoiminnastanne ja sen tulostavoitteista sekä yksityiskohtaiset yksilölliset tarpeet ja toiveet toimistokalusteratkaisullenne. 

Työskentely tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa mahdollistaa nopean tiedonkulun sekä palvelutason, jonka avulla saamme kokonaiskuvan yhteistyömme pohjaksi. 

EFG:lle on tärkeää palvella yksilöllisesti sekä suuria että juuri toimintansa aloittaneita pienyrityksiä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Palveluumme sisältyy myös veloitukseton sisustussuunnittelu uusien kalusteiden osalta ja myyntihenkilön kartoituskäynti.

 

Roolit

Luomme parhaan mahdollisen ratkaisun jokaiseen yritykseen – pieniin ja suuriin tiloihin. Projekti voi sisältää yhden työpöydän ja työtuolin tai kokonaiskalustuksen. Halutessanne EFG toimittaa projektin myös avaimet käteen -periaatteella. Palvelumme sisältää myös sisustussuunnittelun. Sopimus voi sisältää kalusteiden lisäksi tekstiilejä, mattoja ja valaisimia. Myös muutto- ja asennusjärjestelyt sekä vanhojen kalusteiden kierrätys voidaan sisällyttää projektiin.

Olemme asiakkaidemme palveluksessa aina ensisuunnitelmista kalusteiden toimittamisen jälkeiseen lopputarkastukseen ja käyttöönotto-opastukseen saakka. EFG tarjoaa käyttöösi tiimin toimistosisustamisen ammattilaisia, jotka avustavat sinua toivomassasi roolissa – neuvonantajana, toimittajana tai yhteistyökumppanina.

EFG-toiminnan kolme peruspilaria

Ihmiset
EFG:n tavoite on ihmisten työhyvinvointi, motivaatio ja tuottavuus. Siksi kalusteratkaisujemme taustalla on perusteellinen asiakkaidemme toimintaan ja tarpeisiin tutustuminen.

Tuotteet
EFG:n laaja toimistokalustemallisto toimistoihin ja julkisiin tiloihin on pitkän historiamme,  jatkuvan asiakaslähtöisen tuotekehityksemme ja tulevaisuuden toimistotyön analysoinnin tulos.

Työympäristö
EFG luo juuri sinun tarpeitasi vastaavia inspiroivia, dynaamisia ja toimivia ratkaisuja toimiston eri toimintoihin – työskentelyyn, neuvotteluun ja rentoutumiseen.


Miten voimme auttaa sinua?

Olemme palveluksessasi aina ensisuunnitelmista kalusteiden toimittamisen jälkeiseen lopputarkastukseen ja käyttöönotto-opastukseen saakka. Avustamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi liittyen mallistoon, materiaaleihin, tilauksiin, toimituksiin ja reklamaatioihin.

Yhteydenottopyyntö
Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä