• n

  n

 • Joulukuu 2018

 • Joulu 20
  EFG osana Input interioria toivottaa Hyvää Joulua!
  Joulu 20 –

  EFG osana Input interioria toivottaa Hyvää Joulua!

  On mukavampaa antaa kuin saada ja erityisesti niille, jotka erityisesti kaipaavat tukea.

  Input interiorin henkilökunta lahjoittaa 10 000 euroa hyväntekeväisyysorganisaatiolle, joka avustaa liikuntarajoitteisia lapsia ja aikuisia vähävaraisissa maissa. Tuen varoin mahdollistetaan koulutusta, hoitoa ja huolenpitoa lapsille ja aikuisille.

  Tuemme myös Roosa Nauha -keräystä Suomessa sekä Garissa-säätiötä Keniassa, joka avustaa orpoja tyttöjä saamaan koulutuksen ja turvallisemman elämän.

  EFG osana Input interioria toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

 • Marraskuu 2018

 • Marras 08
  EFG trendikatsaus Orgatec 2018
  Marras 08 –

  EFG trendikatsaus Orgatec 2018

  EFG seuraa aikaansa ja oli paikalla jälleen tänä vuonna Kölnissä Orgatec 2018 -tapahtumassa. Olemme koonneet tapahtumasta trendikatsauksen. Tutustu uusimpiin trendeihin värien, muotojen ja materiaalien kautta.

  Lataa EFG-trendikatsaus

 • Elokuu 2018

 • Elo 21
  EFG Toimistokalusteet Oy:stä tulee Input interior Oy
  Elo 21 –

  EFG Toimistokalusteet Oy:stä tulee Input interior Oy

  Pohjoismaiden johtava itsenäinen sisustusalan konserni, Input interior, on allekirjoittanut sopimuksen sisustusalan yrityksen, EFG European Furniture Groupin, hankinnasta. EFG:n hankinnan myötä Input interior tulee toimimaan myös Norjassa ja Tanskassa, samanaikaisesti kun toiminta Ruotsissa ja Suomessa vahvistuu entisestään.

  Input interior on alan johtava itsenäinen toimija, joka vuodesta 1987 lähtien on toimittanut kalusteita julkisiin tiloihin kuten toimistoihin, hotelleihin ja ravintoloihin, kouluihin ja koulutusmaailmaan sekä sairaaloihin ja muihin terveydenhuollon tiloihin. Yhtiön liikevaihto oli lähes 200 miljoonaa euroa viime vuonna ja se teki ensimmäisen ulkomaisen hankintansa Suomessa ostamalla Stålboxin.

  – Olemme saaneet fantastisen vastaanoton Suomen markkinoilla niin asiakkailta kuin arkkitehdeiltä ja toimittajiltakin. Suomen toimintomme kehittyvät odotettua paremmin, ja olemme vuodessa kaksinkertaistaneet henkilöstön määrän sekä kasvattaneet myyntiämme merkittävästi, sanoo Input interiorin operatiivinen johtaja Mille Milehem.

  Nyt konserni laajenee edelleen pohjoismaisilla markkinoilla. EFGn hankinnan myötä Input interiorin toiminnot laajentuvat Norjaan ja Tanskaan, samalla vahvistaen toimintaa Suomessa ja Ruotsissa. Toimintamme Suomessa tulee jatkumaan entistä vahvempana ja Input interior Oy voi tarjota entistä yksilöllisemmin suunniteltuja sisustusratkaisuja.

  – Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme pitkästä ja antoisasta yhteistyöstä EFG Toimistokalusteet Oy:n kanssa. Osana Input interior -konsernia voimme nyt tarjota teille markkinoiden laajinta tuotemerkkivalikoimaa, mukaan lukien EFG- ja Savo-tuotemerkit ja palvelemme teitä entistä monipuolisemmin kokonaisvaltaisilla sisustusratkaisuilla, sanoo EFG Toimistokalusteet Oy:n toimitusjohtaja Tapio Heikkilä.

  EFG oston myötä, Input interiorilla on edustus 40 paikkakunnalla Pohjoismaissa ja yrityksessä työskentelee 600 henkilöä. Input interior on johtava itsenäinen sisustusalan konserni, jonka liikevaihto on noin 300 miljoonaa euroa.

  Lisätietoja:

  Tapio Heikkilä, toimitusjohtaja EFG Toimistokalusteet Oy, +358 40 734 0764 tai tapio.heikkila@efg.fi

  Mille Milehem, COO Input interior – +46 (0)70-920 90 30 tai mille.milehem@inputinterior.se

  Marcus Westdahl, CEO EFG – +46 (0)73-098 14 00 tai marcus.westdahl@efg.se

 • Kesäkuu 2018

 • Kesä 26
  Hyvää kesää
  Kesä 26 –

  Hyvää kesää

  EFG toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteisyökumppaneilleen rentouttavaa ja hyvää kesää.

  Palvelemme teitä tarvittaessa koko kesän Helsingin myyntinäyttelystämme puh. (09) 2534 4300.

  Jatkamme syksyllä suosittuja brunssi- ja lounastilaisuuksia myyntinäyttelyissämme. Lisäksi olemme mukana Habitare Pro 2018 -messuilla 12.-14.9.2018. Tervetuloa osastollemme 4c21!

 • Kesä 26
  Helsinki
  Hyvää kesää!
  Kesä 26 – Helsinki

  Hyvää kesää!

  EFG toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteisyökumppaneilleen rentouttavaa ja hyvää kesää.

  Palvelemme teitä tarvittaessa koko kesän Helsingin myyntinäyttelystämme puh. (09) 2534 4300.

  Jatkamme syksyllä suosittuja brunssi- ja lounastilaisuuksia myyntinäyttelyissämme. Lisäksi olemme mukana Habitare Pro 2018 -messuilla 12.-14.9.2018. Tervetuloa osastollemme 4c21!

 • Kesä 05
  Clerkenwell Design Week London 2018
  Kesä 05 –

  Clerkenwell Design Week London 2018

  EFG seuraa aikaansa ja oli paikalla jälleen tänä vuonna Lontoossa Clerkenwell Design Week 2018 -tapahtumassa. Olemme koonneet tapahtumasta trendikatsauksen. Tutustu uusimpiin trendeihin värien, muotojen ja materiaalien kautta.

  Lataa EFG-trendikatsaus

 • Huhtikuu 2018

 • Huhti 27
  EFG at Salone del Mobile 2018
  Huhti 27 –

  EFG at Salone del Mobile 2018

  EFG seuraa aikaansa ja vieraili jälleen Milanon Design Week 2018 -tapahtumassa, joka on yksi maailman laajimmista design-tapahtumista maailmassa. Taiteilijat, muotoilijat, suunnittelijat ja muut alan ammattilaiset kokoontuvat Milanoon vuosittain järjestettävään tapahtumaan.

  EFG on koonnut tapahtumasta koosteen sisältäen viimeisimpiä trendejä värien, materiaalien ja muotojen osalta.

  Lataa EFG Trend Watch -raportti tästä.
  Tervetuloa mukaan myös myyntinäyttelyissämme järjestettäviin kevään ja alkukesän tapahtumiimme, jossa raportti esitellään.
 • Huhti 11
  EFG Archie - we are all different
  Huhti 11 –

  EFG Archie - we are all different

  Uusin tuolisarjamme sisältää useita erilaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat useimpiin työympäristöihin. Valittavissa metallirunko, puurunko tai jalkaristikko. Verhoilematon muovituoli, verhoiltu istuin tai ympäriverhoiltu yhdellä tai kahdella värillä.

  EFG Archie -tuoleissa on uniikki muotoilu ja loistava istuinmukavuus.

  Tutustu upeaan EFG Archie -tuolisarjaan nettisivuillamme. Lataa esite.

  We have different days.
  We do different things.
  In different places,
  but we are still one.
  Just like EFG Archie,
  designed by Carl Öjerstam.
 • Huhti 08
  EFG Archie - orgaaninen muoto, joka sopii ihmisvartalolle
  Huhti 08 –

  EFG Archie - orgaaninen muoto, joka sopii ihmisvartalolle

  EFG:n uuden tuolin EFG Archien sulava ja orgaaninen muoto on ihmiskehon inspiroima, mikä näkyy tuolin muotoilussa ja sen toiminnassa. ”Archie ei ole pelkästään esteettisesti vetoava tuoli”, sanoo suunnittelija Carl Öjerstam. ”Se on tuoli, joka antaa tukea kaikenkokoisille istujille koko päivän ajan. Saavuttaakseen tämän näin minimalistisessa tuolissa, täytyy keskittyä tuolin ulkoasua pidemmälle ja ottaa huolellisesti huomioon käyttöergonomian eri osa-alueet. On tuhansia tuoleja, mutta kaikissa ei saada mukavuutta kohdilleen – ja sen saavuttaminen on toiminut suunnittelutyön missiona.

  “Archien kehitysprosessi on ollut pitkä ja paikoin haasteellinen, mutta se oli sen arvoista, sillä nyt näemme upean lopputuloksen", sanoo Marianne Dahl, EFG:n tuotekehitysjohtaja. Yksi haasteista on ollut löytää täydellinen materiaaliseos. ”Materiaali, jota käytämme Archiessa, on uniikki ja sitä ei löydy mistään muusta tuolista markkinoilla”, jatkaa Marianne Dahl. ”Se on erittäin joustavaa, hyvin kestävää ja se antaa meille mahdollisuuden antaa Archielle viimeistelyn, johon mikään muu materiaali ei pysty. Valitulla materiaaliseoksella on positiivinen vaikutus kierrättämiseen tuotteen elinkaaren lopussa.”

  Archie-tuolin muotoilu on monipuolinen ja leikkisä. Valikoimassa on viisi erilaista mallia, jotka sopivat erilaisiin käyttötarpeisiin. Valittavina metalli- ja puujalat ja metallivärivalikoima on laaja. Muovirungossa on mattapintaa ja erittäin kiiltävää pintaa. Verhoillun Archie-tuolin voi halutessaan suunnitella myös kaksivärisenä. Kaiken kaikkiaan Archie tarjoaa satoja erilaisia vaihtoehtoja.

  “EFG Archie on fantastinen tuoli. Siinä yhdistyvät kaikki EFG:n suunnittelutavoitteet ja modernin työpaikan arvot", sanoo Craig Howarth, konsernin kaupallinen johtaja.

  EFG Archie, design: Carl Öjerstam

  → arch1 (ɑːtʃ/) Substantiivi; kaari; monikko, kaaret 1.a taitettu, kaareva symmetrinen rakenne, laajentuu auki. Muoto muistuttaa jousta. Adjektiivi: leikkisä, kekseliäs, veikeä. 

  Materiaali: istuinrunko: PC/ABS-muovi (referenssit, LEGO, auton puskurit, kypärät)

  Kangasverhoilu: yksi tai kaksi väriä. Jalat: metallia tai puuta. Vaihtoehdot: 4 jalkainen runko, puurunko, jalasrunko, ristikkojalka, baarituoli, käsinojallinen nojatuoli. Värit: istuinrunko: 5 väriä standardina, rajoittamattomasti suuriin tilauksiin, jalat: vakiona 11 metalliväriä, 3 puuväriä. Tuoli on pinottava.

  Tutustu Carl Öjerstamiin

  Muotoilija Carl Öjerstam on erikoistunut tuotteiden suunnitteluun massatuotannolle. Asiakkaisiin kuuluu mm. IKEA, Tupperware, Vodafone, Kinnarps Grouo, Selecta, Materia Svenskt Tenn, Brio. Palkinnot: mm. kolme RedDot design -palkintoa ja Residence Great Prize -palkinto vuodelta 2006.

  Carl pitää luentoja yrityksille, organisaatioille ja kouluille tuotekehityksestä, valikoiman kehityksestä ja ympäristöasiat huomioivasta massatuotantosuunnittelusta. Carl on esitelty useissa kirjoissa ja lehdissä vuosien aikana: mm. Swedish Design History, The International Design Yearbook, Scandinavian Design Beyond the Myth, Tool for Living, FORM, MD, ELLE Interior, Residence, Skönä hem, RUM, SCHÖNERWOHNEN, Perspective+.

  Carl on osallistunut useisiin näyttelyihin ja tapahtumiin: mm. Elementos Sueco (2005-06, Brasilia ja Saksa), Pascal Gallery 2005, Swedish FROMGLOBAL COOKING 2007, Red Dot Design Award 2001-2008, The Wold Expro 2010 Shanghai Kiinaan ja suureen määrään IKEA PS lanseerauksiin/näyttelyihin.

  Tervetuloa tutustumaan ja koeistumaan tuoli myyntinäyttelyihimme!

  Lataa EFG Archie -esite.

  Katso EFG Achie -video.
 • Maaliskuu 2018

 • Maalis 22
  ​​Input interiör acquires EFG
  Maalis 22 –

  ​​Input interiör acquires EFG

   – A strategically important deal that increases our presence in the Nordic region, says Sune Lundqvist, CEO of Input interiör.

  Input interiör completed their first international establishment in Finland last year. With the acquisition of EFG, Input interiör is now also establishing itself in Norway and Denmark.

  EFG is a leading player with an interior solutions operation of 23 showrooms in the Nordic region as well as the EFG and SAVO brands.

  – With the acquisition, EFG’s interior solutions operation will become part of the Input interiör group and will thus become an interior design supplier exclusively, with access to new services and the widest range in the market. The manufacturing will have a stronger position to grow into a fully independent operation, says Marcus Westdahl, CEO of EFG.

  Input interiör foresees major advantages with the deal.

  – We have access to a new platform in Norway and Denmark while our operations in Sweden and Finland are being strengthened with additional skilled staff. We will also have access to two strong brands which will develop even faster separately, says Mille Milehem, COO of Input interiör.

  The deal is expected to be completed in the second quarter of 2018.

  For more information, please contact:
  Marcus Westdahl, CEO EFG, +46 (0)730-98 14 00 or marcus.westdahl@efg.se
   

 • Maalis 13
  EFG Trend Report, Tukholman huonekalumessut 2018
  Maalis 13 –

  EFG Trend Report, Tukholman huonekalumessut 2018

  Stockholm Furniture & Light Fair -tapahtuma on vuosittain Tukholmassa järjestettävä maailman suurin skandinaavisen designin kohtaamispaikka. EFG osallistui jälleen Stockholm Furniture Fair -messuille helmikuussa 2018. Samanaikaisesti tuotekehitysosastomme tutustui messujen materiaali-, tyyli- ja väritrendeihin ja koosti trendiraportin tapahtumasta.

  Lataa EFG Trend Report SFF2018 ja tutustu uusimpiin trendeihin. Klikkaa tästä.
 • Helmikuu 2018

 • Helmi 12
  Stockholm
  Kiitos upeasta messuviikosta - SFF2018
  Stockholm Furniture & Light Fair
  Helmi 12 – Stockholm

  Kiitos upeasta messuviikosta - SFF2018


  Meillä oli upea viikko Tukholman huonekalumessuilla 2018. Kiitos kaikille vieraillemme. Esittelimme ratkaisuja ja upeita uutuustuotteita moderniin monitilatoimistoon.

  Osastomme teema oli EFG European Furniture Groupin pitkä 133 vuotinen historia alalla - skandinaavinen estetiikka, älykäs design, laatu, ja pitkäkestoisuus. Saamme upeat uutuustuotteemme tutustuttaviksi myyntinäyttelyihimme kevään aikana.

  Tervetuloa mukaan kevään EFG Trend Watch -tilaisuuksiimme. Lue lisää alla olevasta linkistä.

  - Tapahtumat myyntinäyttelyissämme

  PS. Tilaa uutiskirjeemme ja vastaanota kutsuja tilaisuuksiimme sekä tietoa mm. uutuustuotteistamme. 

   

   

  http://www.efg.fi/~/media/286FCC66B8F14B6DB8451EFFA406AF6F.mp4 video/mp4
 • Tammikuu 2018

 • Tammi 15
  Tapaa EFG:n uusimpien tuotteiden suunnittelijat, SFF2018
  Tammi 15 –

  Tapaa EFG:n uusimpien tuotteiden suunnittelijat, SFF2018

  Uusimpien tuotteidemme suunnittelijat ovat tavattavissa osastollamme A37:20 Tukholman huonekalumessuilla. Tule keskustelemaan mm. EFG Create ja EFG Mingle -sarjojen designtarinasta. Varaamme sinulle mielellämme myös erillisen tapaamisajan.

  Tavattavissa osastollamme:
  • KnudsenBergHindenes
  • Carl Öjerstam
  • Olle Lundberg
  • Jonas Forsman

  EFG on Display.
  Over 133 years of learning has brought us here.
  Scandinavian aesthetics, quality,
  sustainability and clever design is part of our story.
  Enjoy the journey and the future by EFG.

  Tervetuloa osastollemme!
  EFG European Furniture Group.
  Stockholm Furniture Fair, A37:20. 
  http://www.efg.fi/~/media/286FCC66B8F14B6DB8451EFFA406AF6F.mp4 video/mp4
 • Tammi 11
  EFG on Display - EFG on mukana Tukholman huonekalumessuilla 2018
  Tammi 11 –

  EFG on Display - EFG on mukana Tukholman huonekalumessuilla 2018

  EFG on Display.

  Tervetuloa osastollemme!
  EFG European Furniture Group.
  Stockholm Furniture Fair, A37:20. 


  EFG osallistuu jälleen Stockholm Furniture Fair -messuille helmikuussa 2018. Tapahtuma on vuosittain Tukholmassa järjestettävä maailman suurin skandinaavisen designin kohtaamispaikka.

  Esittelemme messuilla monia uutuuksia ja ideoita moderniin toimistoon ja julkisiin tiloihin. Tervetuloa osastollemme A37:20! Voit varata tapaamisen myös etukäteen osastollemme.

  Osastomme teema on EFG European Furniture Groupin pitkä 133 vuotinen historia alalla - skandinaavinen estetiikka, älykäs design, laatu, ja pitkäkestoisuus.
 • Joulukuu 2017

 • Joulu 20
  Hyvää Joulun aikaa!
  Joulu 20 –

  Hyvää Joulun aikaa!

  EFG kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteisyökumppaneitaan menneestä vuodesta sekä toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!

  Olemme tänä vuonna lahjoittaneet joulumuistamisiin osoitetut varat Raide Ry:n nuorten ehkäisevän päihdetyön tukemiseen.

  Palvelemme Teitä normaalisti myyntinäyttelyissämme myös vuoden vaihteen ajan.

Kesä 29 – Stockholm

EFG Stockholm - uusi upea myyntinäyttely!

 

Viime vuonna huomasimme olevamme samanlaisessa tilanteessa kuin moni asiakkaamme. Tiloistamme oli tullut este toiminnan kehitykselle. Meidän täytyi muuttaa! Myyntinäyttelymme ei tukenut enää asiakaskäyntejä riittävällä tasolla, eivätkä omat työpisteemmekään olleet sopivia. Toimimme suurissa tiloissa ja seinät rajoittivat liiketoimintaa, joten aloimme etsiä uusia tiloja.

Vapaiden tilojen joukosta löysimme LUMAn. LUMA-talo on toimiva ja kustannustehokas, suojelun alla oleva tuotantolaitos. Tunsimme heti olomme kotoisaksi – vaikka tilat olivatkin tyhjillään. Talo puhui meille ja tuntui kuin se vain odottaisi meidän muuttavan ja herättävän huoneet eloon. Sen me osaamme. Tarinamme voi olla sinun tarinasi.

Ensimmäiseksi selvitimme työntekijöiden tarpeet. Sen jälkeen kuuntelimme heidän toiveitaan. On kuitenkin työntekijöistä kiinni että asiat etenevät ja yrityskulttuuri pysyy elossa. ”Aikaisemmin sopeuduimme hyvin vanhoihin tiloihimme, jotka olivat liian suuret ja joiden valaistus olisi kaivannut uudistusta. Ei kovinkaan inspivoivaa.”

- Sören Andersson

TARVEKARTOITUS

Toimistoympäristöt ovat nykyään erittäin monipuolisia kokonaisuuksia. Organisaation kulttuurin, arvojen ja päämäärien linkittäminen näihin ympäristöihin epäonnistuu helposti. Siksi moni työntekijä voi pahoin nykypäivän toimistoympäristöissä.

Tänä päivänä toimistoja muutetaan avotoimistoiksi. Tämä tuo isoja muutoksia toimintaan  – tiloihin luodaan täysin uusia alueita eri toiminnoille. Aivan kuin pienessä kaupungissa, on tärkeää luoda luonnollista liikettä toimistoon ja suunnitella paikat erilaisille tehtäville, tarpeille ja kohtaamisille. Menestyäksemme meidän on yksinkertaisesti ymmärrettävä työntekijöidemme tarpeita. Vain silloin – kun meillä on toimiva, luova ja motivoiva työympäristö, jokainen voi onnistua, jakaa tietoa ja kehittyä. On ennen kaikkea kyse siitä, että luodaan tasapaino kovien ja pehmeiden arvojen välille.  Tästä esimerkkinä tilan värimaailma, valaistus, akustiikka ja ilmastointi sekä näiden yhteys henkilöstön yhteistyöhön ja työtaakkaan. Tämä kokonaisuus yhdistyy kokonaisuudessaan organisaation päämääriin. Operationaalisen muutoksen tulee olla linjassa myös sisustuksen kanssa. Sellaiset olosuhteet on otettava huomioon projektin suunnitteluvaiheessa – tulevaisuutta varten. ”Ennen he olivat yläkerrassa ja me alakerrassa. Nyt olemme ottaneet huomioon erilaiset toiminnot – työskentelemme uudella ja hyvin hauskalla tavalla. Yhdessä!”

- Kerstin Swedberg

SUUNNITTELU

Oikotietä ei ole, on aloitettava siitä miltä asia tänään näyttää ja tehtävä perusteellinen tarvekartoitus. Pitkäkestoisen ja motivoivan kalusteratkaisun luominen on tiimityötä, jossa alan ammattilaiset työskentelevät yhdessä. On kyse kokonaiskuvan näkemisestä ja pitkäkestoisen ratkaisun luomisesta. Tällä tavoin olemme myös asiakkaidemme apuna koko projektin ajan. Lue lisää toimintamallistamme tästä.

 Uusi älykäs kalusteratkaisumme mahdollistaa kohtaamiset spontaanisti yli osastorajojen. Työpäivät ovat mukavampia ja luovempia.”

- Peter Bäckman

KIERRÄTYS

Hyödynsimme luonnollisesti EFG REUSE -palvelua muuttaessamme uusiin tiloihin. Ensin pohdimme mitkä kalusteet ja tavarat voisimme lahjoittaa eteenpäin. Seuraavaksi oli päätettävä kierrätettävät tuotteet. Yhteensä EFG Tukholma onnistui kierrättämään: 3 280 kg metallia, 358 kg elektroniikkaa, 9 097 poltettavaa jätettä, 4 940 kg puuta ja 5 950 sekajätettä. Yhteensä ylimääräinen materiaali vastaa joko 261 uutta polkupyörää, 27 EFG Izi Niveau -pöytää tai sillä voisi lämmittää isoa huvilaa 1,5 vuotta! Learn more about EFG Reuse here.

LAHJOITUS

Vanhojen tilojemme ylijäämästä lahjoitimme kokonaiset 10,285 kg Stockholms Stadsmissionille, joka on hyväntekeväisyysjärjestö. ”Osallistumme mielellämme pitkäkestoisuutta tukevaan työhönne, anteliaisuuteenne ja huolenpitoonne. Kaikki teiltä saamamme huonekalut tulevat henkilökuntamme sekä projekteihimme osallistuvien henkilöiden käyttöön. Projektit on suunnattu ihmisille, jotka ovat tavalla tai toisella joutuneet hankalaan elämäntilanteeseen.”

- Marie Malm, Collection Manager Second-hand Stockholms Stadsmission

MUUTTO

Olemme työympäristöjen kalusteammattilaisia, mutta meillä on myös pitkä kokemus asiakasyritystemme työntekijöiden toiveista ja ajatuksista. Työskentelemme nyt samanlaisessa ympäristössä, jota suosittelemme asiakkaillemme. Meillä ei ole erillisiä sääntöjä tilojen suunnitteluun, mutta olemme muokanneet omaa työtilaamme toimintoihimme ja yrityskulttuuriimme sopivaksi. Asiakasprojekteissa teemme havaintoja ihmisistä ja käyttäytymisestä, minkä jälkeen suunnittelemme heidän tarpeisiinsa soveltuvan työympäristön. Sen ja ammattitaitoisen henkilöstömme ja yhteistyökumppaneidemme ansiosta olemme myös pystyneet kehittymään huonekalutuottajasta kokonaispalvelua tarjoavaksi yritykseksi. Uusissa tiloissamme on väriä, valoa, tilavuutta ja läpinäkyvyyttä ja myös me työntekijöinä hehkumme uudella tavalla. Anna meidän kertoa sinulle mihin pystymme ja sovi tapaaminen myyntihenkilömme kanssa!

 "Saimme muutosta uutta energiaa. Jopa asiakkaamme ovat innoissaan! Olen varma, että tämä tulee näkymään myös tuloksissamme.”

 - Mathias Fogde


Inspiraatiota EFG Tukholman näyttelystä, YouTube.

Katso lisää kuvia uudesta näyttelystä!