• n

  n

 • Joulukuu 2018

 • Joulu 20
  EFG osana Input interioria toivottaa Hyvää Joulua!
  Joulu 20 –

  EFG osana Input interioria toivottaa Hyvää Joulua!

  On mukavampaa antaa kuin saada ja erityisesti niille, jotka erityisesti kaipaavat tukea.

  Input interiorin henkilökunta lahjoittaa 10 000 euroa hyväntekeväisyysorganisaatiolle, joka avustaa liikuntarajoitteisia lapsia ja aikuisia vähävaraisissa maissa. Tuen varoin mahdollistetaan koulutusta, hoitoa ja huolenpitoa lapsille ja aikuisille.

  Tuemme myös Roosa Nauha -keräystä Suomessa sekä Garissa-säätiötä Keniassa, joka avustaa orpoja tyttöjä saamaan koulutuksen ja turvallisemman elämän.

  EFG osana Input interioria toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

 • Marraskuu 2018

 • Marras 08
  EFG trendikatsaus Orgatec 2018
  Marras 08 –

  EFG trendikatsaus Orgatec 2018

  EFG seuraa aikaansa ja oli paikalla jälleen tänä vuonna Kölnissä Orgatec 2018 -tapahtumassa. Olemme koonneet tapahtumasta trendikatsauksen. Tutustu uusimpiin trendeihin värien, muotojen ja materiaalien kautta.

  Lataa EFG-trendikatsaus

 • Elokuu 2018

 • Elo 21
  EFG Toimistokalusteet Oy:stä tulee Input interior Oy
  Elo 21 –

  EFG Toimistokalusteet Oy:stä tulee Input interior Oy

  Pohjoismaiden johtava itsenäinen sisustusalan konserni, Input interior, on allekirjoittanut sopimuksen sisustusalan yrityksen, EFG European Furniture Groupin, hankinnasta. EFG:n hankinnan myötä Input interior tulee toimimaan myös Norjassa ja Tanskassa, samanaikaisesti kun toiminta Ruotsissa ja Suomessa vahvistuu entisestään.

  Input interior on alan johtava itsenäinen toimija, joka vuodesta 1987 lähtien on toimittanut kalusteita julkisiin tiloihin kuten toimistoihin, hotelleihin ja ravintoloihin, kouluihin ja koulutusmaailmaan sekä sairaaloihin ja muihin terveydenhuollon tiloihin. Yhtiön liikevaihto oli lähes 200 miljoonaa euroa viime vuonna ja se teki ensimmäisen ulkomaisen hankintansa Suomessa ostamalla Stålboxin.

  – Olemme saaneet fantastisen vastaanoton Suomen markkinoilla niin asiakkailta kuin arkkitehdeiltä ja toimittajiltakin. Suomen toimintomme kehittyvät odotettua paremmin, ja olemme vuodessa kaksinkertaistaneet henkilöstön määrän sekä kasvattaneet myyntiämme merkittävästi, sanoo Input interiorin operatiivinen johtaja Mille Milehem.

  Nyt konserni laajenee edelleen pohjoismaisilla markkinoilla. EFGn hankinnan myötä Input interiorin toiminnot laajentuvat Norjaan ja Tanskaan, samalla vahvistaen toimintaa Suomessa ja Ruotsissa. Toimintamme Suomessa tulee jatkumaan entistä vahvempana ja Input interior Oy voi tarjota entistä yksilöllisemmin suunniteltuja sisustusratkaisuja.

  – Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme pitkästä ja antoisasta yhteistyöstä EFG Toimistokalusteet Oy:n kanssa. Osana Input interior -konsernia voimme nyt tarjota teille markkinoiden laajinta tuotemerkkivalikoimaa, mukaan lukien EFG- ja Savo-tuotemerkit ja palvelemme teitä entistä monipuolisemmin kokonaisvaltaisilla sisustusratkaisuilla, sanoo EFG Toimistokalusteet Oy:n toimitusjohtaja Tapio Heikkilä.

  EFG oston myötä, Input interiorilla on edustus 40 paikkakunnalla Pohjoismaissa ja yrityksessä työskentelee 600 henkilöä. Input interior on johtava itsenäinen sisustusalan konserni, jonka liikevaihto on noin 300 miljoonaa euroa.

  Lisätietoja:

  Tapio Heikkilä, toimitusjohtaja EFG Toimistokalusteet Oy, +358 40 734 0764 tai tapio.heikkila@efg.fi

  Mille Milehem, COO Input interior – +46 (0)70-920 90 30 tai mille.milehem@inputinterior.se

  Marcus Westdahl, CEO EFG – +46 (0)73-098 14 00 tai marcus.westdahl@efg.se

 • Kesäkuu 2018

 • Kesä 26
  Hyvää kesää
  Kesä 26 –

  Hyvää kesää

  EFG toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteisyökumppaneilleen rentouttavaa ja hyvää kesää.

  Palvelemme teitä tarvittaessa koko kesän Helsingin myyntinäyttelystämme puh. (09) 2534 4300.

  Jatkamme syksyllä suosittuja brunssi- ja lounastilaisuuksia myyntinäyttelyissämme. Lisäksi olemme mukana Habitare Pro 2018 -messuilla 12.-14.9.2018. Tervetuloa osastollemme 4c21!

 • Kesä 26
  Helsinki
  Hyvää kesää!
  Kesä 26 – Helsinki

  Hyvää kesää!

  EFG toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteisyökumppaneilleen rentouttavaa ja hyvää kesää.

  Palvelemme teitä tarvittaessa koko kesän Helsingin myyntinäyttelystämme puh. (09) 2534 4300.

  Jatkamme syksyllä suosittuja brunssi- ja lounastilaisuuksia myyntinäyttelyissämme. Lisäksi olemme mukana Habitare Pro 2018 -messuilla 12.-14.9.2018. Tervetuloa osastollemme 4c21!

 • Kesä 05
  Clerkenwell Design Week London 2018
  Kesä 05 –

  Clerkenwell Design Week London 2018

  EFG seuraa aikaansa ja oli paikalla jälleen tänä vuonna Lontoossa Clerkenwell Design Week 2018 -tapahtumassa. Olemme koonneet tapahtumasta trendikatsauksen. Tutustu uusimpiin trendeihin värien, muotojen ja materiaalien kautta.

  Lataa EFG-trendikatsaus

 • Huhtikuu 2018

 • Huhti 27
  EFG at Salone del Mobile 2018
  Huhti 27 –

  EFG at Salone del Mobile 2018

  EFG seuraa aikaansa ja vieraili jälleen Milanon Design Week 2018 -tapahtumassa, joka on yksi maailman laajimmista design-tapahtumista maailmassa. Taiteilijat, muotoilijat, suunnittelijat ja muut alan ammattilaiset kokoontuvat Milanoon vuosittain järjestettävään tapahtumaan.

  EFG on koonnut tapahtumasta koosteen sisältäen viimeisimpiä trendejä värien, materiaalien ja muotojen osalta.

  Lataa EFG Trend Watch -raportti tästä.
  Tervetuloa mukaan myös myyntinäyttelyissämme järjestettäviin kevään ja alkukesän tapahtumiimme, jossa raportti esitellään.
 • Huhti 11
  EFG Archie - we are all different
  Huhti 11 –

  EFG Archie - we are all different

  Uusin tuolisarjamme sisältää useita erilaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat useimpiin työympäristöihin. Valittavissa metallirunko, puurunko tai jalkaristikko. Verhoilematon muovituoli, verhoiltu istuin tai ympäriverhoiltu yhdellä tai kahdella värillä.

  EFG Archie -tuoleissa on uniikki muotoilu ja loistava istuinmukavuus.

  Tutustu upeaan EFG Archie -tuolisarjaan nettisivuillamme. Lataa esite.

  We have different days.
  We do different things.
  In different places,
  but we are still one.
  Just like EFG Archie,
  designed by Carl Öjerstam.
 • Huhti 08
  EFG Archie - orgaaninen muoto, joka sopii ihmisvartalolle
  Huhti 08 –

  EFG Archie - orgaaninen muoto, joka sopii ihmisvartalolle

  EFG:n uuden tuolin EFG Archien sulava ja orgaaninen muoto on ihmiskehon inspiroima, mikä näkyy tuolin muotoilussa ja sen toiminnassa. ”Archie ei ole pelkästään esteettisesti vetoava tuoli”, sanoo suunnittelija Carl Öjerstam. ”Se on tuoli, joka antaa tukea kaikenkokoisille istujille koko päivän ajan. Saavuttaakseen tämän näin minimalistisessa tuolissa, täytyy keskittyä tuolin ulkoasua pidemmälle ja ottaa huolellisesti huomioon käyttöergonomian eri osa-alueet. On tuhansia tuoleja, mutta kaikissa ei saada mukavuutta kohdilleen – ja sen saavuttaminen on toiminut suunnittelutyön missiona.

  “Archien kehitysprosessi on ollut pitkä ja paikoin haasteellinen, mutta se oli sen arvoista, sillä nyt näemme upean lopputuloksen", sanoo Marianne Dahl, EFG:n tuotekehitysjohtaja. Yksi haasteista on ollut löytää täydellinen materiaaliseos. ”Materiaali, jota käytämme Archiessa, on uniikki ja sitä ei löydy mistään muusta tuolista markkinoilla”, jatkaa Marianne Dahl. ”Se on erittäin joustavaa, hyvin kestävää ja se antaa meille mahdollisuuden antaa Archielle viimeistelyn, johon mikään muu materiaali ei pysty. Valitulla materiaaliseoksella on positiivinen vaikutus kierrättämiseen tuotteen elinkaaren lopussa.”

  Archie-tuolin muotoilu on monipuolinen ja leikkisä. Valikoimassa on viisi erilaista mallia, jotka sopivat erilaisiin käyttötarpeisiin. Valittavina metalli- ja puujalat ja metallivärivalikoima on laaja. Muovirungossa on mattapintaa ja erittäin kiiltävää pintaa. Verhoillun Archie-tuolin voi halutessaan suunnitella myös kaksivärisenä. Kaiken kaikkiaan Archie tarjoaa satoja erilaisia vaihtoehtoja.

  “EFG Archie on fantastinen tuoli. Siinä yhdistyvät kaikki EFG:n suunnittelutavoitteet ja modernin työpaikan arvot", sanoo Craig Howarth, konsernin kaupallinen johtaja.

  EFG Archie, design: Carl Öjerstam

  → arch1 (ɑːtʃ/) Substantiivi; kaari; monikko, kaaret 1.a taitettu, kaareva symmetrinen rakenne, laajentuu auki. Muoto muistuttaa jousta. Adjektiivi: leikkisä, kekseliäs, veikeä. 

  Materiaali: istuinrunko: PC/ABS-muovi (referenssit, LEGO, auton puskurit, kypärät)

  Kangasverhoilu: yksi tai kaksi väriä. Jalat: metallia tai puuta. Vaihtoehdot: 4 jalkainen runko, puurunko, jalasrunko, ristikkojalka, baarituoli, käsinojallinen nojatuoli. Värit: istuinrunko: 5 väriä standardina, rajoittamattomasti suuriin tilauksiin, jalat: vakiona 11 metalliväriä, 3 puuväriä. Tuoli on pinottava.

  Tutustu Carl Öjerstamiin

  Muotoilija Carl Öjerstam on erikoistunut tuotteiden suunnitteluun massatuotannolle. Asiakkaisiin kuuluu mm. IKEA, Tupperware, Vodafone, Kinnarps Grouo, Selecta, Materia Svenskt Tenn, Brio. Palkinnot: mm. kolme RedDot design -palkintoa ja Residence Great Prize -palkinto vuodelta 2006.

  Carl pitää luentoja yrityksille, organisaatioille ja kouluille tuotekehityksestä, valikoiman kehityksestä ja ympäristöasiat huomioivasta massatuotantosuunnittelusta. Carl on esitelty useissa kirjoissa ja lehdissä vuosien aikana: mm. Swedish Design History, The International Design Yearbook, Scandinavian Design Beyond the Myth, Tool for Living, FORM, MD, ELLE Interior, Residence, Skönä hem, RUM, SCHÖNERWOHNEN, Perspective+.

  Carl on osallistunut useisiin näyttelyihin ja tapahtumiin: mm. Elementos Sueco (2005-06, Brasilia ja Saksa), Pascal Gallery 2005, Swedish FROMGLOBAL COOKING 2007, Red Dot Design Award 2001-2008, The Wold Expro 2010 Shanghai Kiinaan ja suureen määrään IKEA PS lanseerauksiin/näyttelyihin.

  Tervetuloa tutustumaan ja koeistumaan tuoli myyntinäyttelyihimme!

  Lataa EFG Archie -esite.

  Katso EFG Achie -video.
 • Maaliskuu 2018

 • Maalis 22
  ​​Input interiör acquires EFG
  Maalis 22 –

  ​​Input interiör acquires EFG

   – A strategically important deal that increases our presence in the Nordic region, says Sune Lundqvist, CEO of Input interiör.

  Input interiör completed their first international establishment in Finland last year. With the acquisition of EFG, Input interiör is now also establishing itself in Norway and Denmark.

  EFG is a leading player with an interior solutions operation of 23 showrooms in the Nordic region as well as the EFG and SAVO brands.

  – With the acquisition, EFG’s interior solutions operation will become part of the Input interiör group and will thus become an interior design supplier exclusively, with access to new services and the widest range in the market. The manufacturing will have a stronger position to grow into a fully independent operation, says Marcus Westdahl, CEO of EFG.

  Input interiör foresees major advantages with the deal.

  – We have access to a new platform in Norway and Denmark while our operations in Sweden and Finland are being strengthened with additional skilled staff. We will also have access to two strong brands which will develop even faster separately, says Mille Milehem, COO of Input interiör.

  The deal is expected to be completed in the second quarter of 2018.

  For more information, please contact:
  Marcus Westdahl, CEO EFG, +46 (0)730-98 14 00 or marcus.westdahl@efg.se
   

 • Maalis 13
  EFG Trend Report, Tukholman huonekalumessut 2018
  Maalis 13 –

  EFG Trend Report, Tukholman huonekalumessut 2018

  Stockholm Furniture & Light Fair -tapahtuma on vuosittain Tukholmassa järjestettävä maailman suurin skandinaavisen designin kohtaamispaikka. EFG osallistui jälleen Stockholm Furniture Fair -messuille helmikuussa 2018. Samanaikaisesti tuotekehitysosastomme tutustui messujen materiaali-, tyyli- ja väritrendeihin ja koosti trendiraportin tapahtumasta.

  Lataa EFG Trend Report SFF2018 ja tutustu uusimpiin trendeihin. Klikkaa tästä.
 • Helmikuu 2018

 • Helmi 12
  Stockholm
  Kiitos upeasta messuviikosta - SFF2018
  Stockholm Furniture & Light Fair
  Helmi 12 – Stockholm

  Kiitos upeasta messuviikosta - SFF2018


  Meillä oli upea viikko Tukholman huonekalumessuilla 2018. Kiitos kaikille vieraillemme. Esittelimme ratkaisuja ja upeita uutuustuotteita moderniin monitilatoimistoon.

  Osastomme teema oli EFG European Furniture Groupin pitkä 133 vuotinen historia alalla - skandinaavinen estetiikka, älykäs design, laatu, ja pitkäkestoisuus. Saamme upeat uutuustuotteemme tutustuttaviksi myyntinäyttelyihimme kevään aikana.

  Tervetuloa mukaan kevään EFG Trend Watch -tilaisuuksiimme. Lue lisää alla olevasta linkistä.

  - Tapahtumat myyntinäyttelyissämme

  PS. Tilaa uutiskirjeemme ja vastaanota kutsuja tilaisuuksiimme sekä tietoa mm. uutuustuotteistamme. 

   

   

  http://www.efg.fi/~/media/286FCC66B8F14B6DB8451EFFA406AF6F.mp4 video/mp4
 • Tammikuu 2018

 • Tammi 15
  Tapaa EFG:n uusimpien tuotteiden suunnittelijat, SFF2018
  Tammi 15 –

  Tapaa EFG:n uusimpien tuotteiden suunnittelijat, SFF2018

  Uusimpien tuotteidemme suunnittelijat ovat tavattavissa osastollamme A37:20 Tukholman huonekalumessuilla. Tule keskustelemaan mm. EFG Create ja EFG Mingle -sarjojen designtarinasta. Varaamme sinulle mielellämme myös erillisen tapaamisajan.

  Tavattavissa osastollamme:
  • KnudsenBergHindenes
  • Carl Öjerstam
  • Olle Lundberg
  • Jonas Forsman

  EFG on Display.
  Over 133 years of learning has brought us here.
  Scandinavian aesthetics, quality,
  sustainability and clever design is part of our story.
  Enjoy the journey and the future by EFG.

  Tervetuloa osastollemme!
  EFG European Furniture Group.
  Stockholm Furniture Fair, A37:20. 
  http://www.efg.fi/~/media/286FCC66B8F14B6DB8451EFFA406AF6F.mp4 video/mp4
 • Tammi 11
  EFG on Display - EFG on mukana Tukholman huonekalumessuilla 2018
  Tammi 11 –

  EFG on Display - EFG on mukana Tukholman huonekalumessuilla 2018

  EFG on Display.

  Tervetuloa osastollemme!
  EFG European Furniture Group.
  Stockholm Furniture Fair, A37:20. 


  EFG osallistuu jälleen Stockholm Furniture Fair -messuille helmikuussa 2018. Tapahtuma on vuosittain Tukholmassa järjestettävä maailman suurin skandinaavisen designin kohtaamispaikka.

  Esittelemme messuilla monia uutuuksia ja ideoita moderniin toimistoon ja julkisiin tiloihin. Tervetuloa osastollemme A37:20! Voit varata tapaamisen myös etukäteen osastollemme.

  Osastomme teema on EFG European Furniture Groupin pitkä 133 vuotinen historia alalla - skandinaavinen estetiikka, älykäs design, laatu, ja pitkäkestoisuus.
 • Joulukuu 2017

 • Joulu 20
  Hyvää Joulun aikaa!
  Joulu 20 –

  Hyvää Joulun aikaa!

  EFG kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteisyökumppaneitaan menneestä vuodesta sekä toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2018!

  Olemme tänä vuonna lahjoittaneet joulumuistamisiin osoitetut varat Raide Ry:n nuorten ehkäisevän päihdetyön tukemiseen.

  Palvelemme Teitä normaalisti myyntinäyttelyissämme myös vuoden vaihteen ajan.

Tammi 01 –

The quest for tomorrow’s office began 130 years ago 

 

The discussion about office of the future keeps getting hotter and hotter.

 

Having worked with tomorrow’s offices for 130 years, we are pleased with the growing interest in the design of efficient and creative workplaces.

 

At the Stockholm Furniture Fair on February 9-13 2016, EFG exhibits a large variety of modern and smart solutions for today's and tomorrow's office environments. 

 

--

 

In 1885 we manufactured our first piece of furniture, a simple but well-built wooden chair. Today we are one of the leading furniture and interior design companies in Europe. We are proud of our long experience and know-how. We also remain humble and curious. Which needs and requirements must our products and solutions match in tomorrow's office environments? 

 

Considering today's rapid pace of change, our solutions and products are more relevant than ever. Literally every day EFG furnishes a new office that answers to the vision and dreams articulated by our clients and their employees.

 

 -All our interior solution processes start by listening closely to the clients individual office staff members and what they need to perform at their best. It is the core of our entire business philosophy, says Marcus Westdahl, CEO of EFG European Furniture Group.

 

Inferior design can have a devastating impact on companies' overall performance and profitability. When interior solutions are adapted to how you actually work with different tasks and activities, both job satisfaction and efficiency increases. Productivity is boosted and earnings follow. 

 

One example is integrating technology in interior design in new ways which leads to a healthier workday and that organizes the work more practically. On the individual level it takes the form of new smart accessories, for instance by intelligent booking system for shared workstations for the office as a whole. Smart solutions create space even in small rooms. Space-efficient design makes room for more people and functions without the rooms feeling crowded and cramped. 

 

Another important and growing issue concerns noise climate. Our latest contribution is called EFG Surround, a "room within a room" system that creates space-efficient workspaces for both individual work as well as creative meetings where nobody is disturbed. 

 

-There are specific products for sound absorption, but we believe that almost all furniture can contribute to noise reduction and improved acoustics, says Marianne Dahl,  design and product development manager at EFG.

 

EFG's uniquely flexible range includes more than 3 500 standard products with people in focus - furniture that is aesthetic, functional, sustainable, innovative and adaptable. Our design and model workshop can produce custom-made furniture and we are wide open to our customers' own ideas. We help getting everything in place, installed, cleaned and ready. With personalized service and a world-class customer service, we handle service and support in the best possible way.

 

Finally, we offer the EFG Reuse service where we inventory all redundant or surplus items when a client has decided to invest in new furniture. First we look at what can be sold and used by someone else. Then we donate (in the name of the client) to charity organizations. What little possibly remains, we send for recycling. Finally, the customer receives a report listing both the financial savings and where the different products have gone. The circle is closed. 

 

Would you like to see and know more about the offices and workplaces of the future? Welcome to our stand at the Stockholm Furniture & Light Fair in 2016. 

 

With close to 450 employees, EFG creates workplaces where people want to be and grow. We supply furnishing solutions worldwide. Our roots are in the heart of Swedish furniture industry in Småland. Headquartered in Sweden, we have subsidiaries in all Nordic countries and the UK as well as a network of dealers and distributors in Europe, the Middle East and Japan.

 

Contact information:

 

Marcus Westdahl, CEO

marcus.westdahl@efg.se +46.14067525

Marianne Guriby Dahl, Manager Product Development
marianne.dahl@efg.se  +46.765367508

Craig Howarth, Group Commercial Director

craig.howarth@efg.se +46.14067534