Sparebanken 1 Nøtterøy

”Olemme erittäin tyytyväisiä EFG:n panoksesta erilaisten tuote-ehdotusten ja edullisempien vaihtoehtojen osalta. Heidän avullaan olemme pysyneet budjetissamme niin, ettei meidän tarvitse tinkiä konseptistamme eikä ilmeestämme.”
Tonje Stormoen, Purchaser

Asiakas: Sparebanken 1 Nøtterøy

Arkkitehti:
Arkidea, Freydis Lovra Holen, Marco Ekkel 
EFG:n rooli:
Toimittaja ja suunnittelutuki 
Toimitus:
Syyskuu 2013 
Sijainti:
Nøtterøy, Norja 
Toimiala:
Pankki 
Työntekijöitä:
65 
efg1023202

Pankki - yhteisön keskipiste

Haaste ja kokonaisratkaisut
Haasteena projektissa oli käyttää vapaana oleva tila mahdollisimman tehokkaasti, koska rakennukseen tuli sijoittaa paljon ihmisiä. Työntekijöiden lisäksi tilaan tuli sijoittaa toimistot kolmesta aiemmasta sijainnista, joilla kaikilla oli omat tarpeensa. Oli haastavaa tarjota ratkaisu, joka tukisi ihmisten erilaisia tarpeita ja tapaa työskennellä. Lisäksi sisustuskonseptin tulisi tukea pankin kokonaisviestintää ja yrityskuvaa.

Asiakasta ajatellen aula ja vastaanottotila pidettiin kutsuvina ja avoimina. Tilaan suunniteltiin myös neuvotteluhuoneita erilaisia tapaamisia varten. Tasapaino avotilan ja neuvotteluhuoneiden välillä luotiin käyttämällä käytettävissä olevaa tilaa tehokkaasti.

Projekti toteutettiin hyvin tehden tiivistä yhteistyötä arkkitehdin kanssa. Huomiota kiinnitettiin laadukkaisiin ja designiltaan selkeisiin ratkaisuihin, jotka tukevat Sparebankenin yrityskuvaa.

Yhteydenottopyyntö

Tervetuloa tutustumaan! 
EFG - Leading interior solutions!

Yhteydenottopyyntö
Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä