Spacewell Interiors LCC

"Spacewell-suunnittelijatiimi työskenteli tiiviisti EFG:n ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa luodessaan työtilat, jotka soveltuvat sekä perinteiseen ”työpöytä” työskentelyyn että vuorovaikutteisempaan ja joustavampaan työskentelyyn."
Najid Nazir, General Manager

Asiakas: Spacewell Interiors LCC

Arkkitehti:
Spacewell suunnittelijatiimi 
EFG:n rooli:
Suunnittelutuki, toimittaja, yhteistyökumppani 
Toimitus:
Heinäkuu 2014 
Sijainti:
Vision Tower, Dubai, UAE 
Toimiala:
Sisustussuunnittelu 
Työntekijöitä:
15 
efg1023250

Toiminnallisuus ja erinomainen visuaalinen suunnittelu

Haaste ja kokonaisratkaisut
Spacewell Design Hub on LEED platinum sertifioitu näyttelytila ja toimisto. Suunnittelijoiden suurimpana haasteena oli luoda toimiva yhdistelmä erilaisista tuotteista avoimeen toimistoon ja näyttelyyn. Idea näyttelytilan ja toimiston yhdistämisessä perustui yhteistyökumppanien tuotteiden käytännönläheisestä ja toiminnallisesta esittelystä. Samalla Spacewell yrityksenä profiloituisi dynaamisena ja ajankohtaisena brändinä, joka ottaa huomioon maailmanlaajuiset trendit ja ratkaisut..

Lopputulos on yhdistelmä aktiivista toimistotilaa ja näyttelytilaa. Spacewell-brändin osalta merkittäväksi menestystekijäksi on osoittautunut toimisto- ja näyttelytilan yhdistäminen. Tämä asettaa myös uuden tason Dubaille kalusteiden toiminnallisuuden osalta. Sähkösäätöinen EFG Izi Niveau –istuma-seisomapöytä ja EFG Hide Tech –neuvottelupöydät vastaavat hyvin tähän haasteeseen. Ratkaisu todistaa myös , että erinomainen visuaalinen suunnittelu ja toiminnallisuus voidaan saavuttaa yhtäaikaisesti.

Yhteydenottopyyntö

Tervetuloa tutustumaan! 
EFG - Leading interior solutions!

Yhteydenottopyyntö
Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä