Smidsrød Helsehus

“Arkkitehtuurista ja materiaaleista inspiroituneena pyrimme muuttamaan perinteisen hoivakodin ilmeen hyvinvointikeskukseksi, missä aktiivisuus on päämääränä.”
Helena Enoksen, Kristiansen & Bernhardt

Asiakas: Smidsrød Helsehus

Arkkitehti:
Helena Enoksen, Kristiansen & Bernhardt 
EFG:n rooli:
Suunnittelutuki, toimittaja ja yhteistyökumppani 
Toimitus:
Joulukuu 2013 
Sijainti:
Nøtterøy, Norja 
Toimiala:
Julkinen terveydenhuolto 
efg1023246

Toiminnallisuus ja erinomainen visuaalinen suunnittelu

Haaste ja kokonaisratkaisut
Smidsrod Helsehus tarjoaa ennaltaehkäisevän terveydenhuollon lisäksi monia muita hoitomuotoja potilaiden kuntouttamiseen. Laajan palveluvalikoimansa ansiosta, se työllistää monia terveydenhuoltoalan ammattilaisia kuten lääkäreitä, sairaanhoitajiia sekä fysio- ja toimintaterapeutteja. Tätä pidettiin lähtökohtana rakennuksen ja sisustuksen suunnittelussa, varmistaen, että tilat toimivat optimaalisesti ja mahdollistavat tehokkaan toiminnan.

Ratkaisun haluttiin viestivän valoa ja modernia tunnelmaa. Kalusteiden materiaalit ja värit valittiin koko talon väripaletin ja eri alueiden identiteettien perusteella. Sisustuksen ja ympäristön tuli heijastaa käyttäjien päämäärää - tulla terveeksi.

Tiloihin oli tärkeä valita joustavia, mutta korkeatasoisia kalusteita. Julkisiin tiloihin valitttiin rohkeammat värit ja potilaiden huoneisiin hillitymmät värit tuomaan kotoista ja rauhallista tunnelmaa. Suunnitteluun vaikutti rakennuksen sijainti ja maisema, vihreiden peltojen ja meren välissä.

Yhteydenottopyyntö

Tervetuloa tutustumaan! 
EFG - Leading interior solutions!

Yhteydenottopyyntö
Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä