Hatlane Skole, Ålesund

”Koulustamme on tullut vielä merkittävämpi! Uudet värit ja kalusteet stimuloivat elämää, iloa ja inspiraatiota. Koulun uudet ja modernit kalusteet on otettu erittäin positiivisesti vastaan niin opiskelijoiden kuin opettajienkin keskuudessa. ”
Helge Lande, rehtori, Hatlanen koulu

Asiakas: Hatlane Skole, Ålesund

Arkkitehti:
tegn_3 AS, Catharina Kristoffersen 
EFG:n rooli:
Suunnittelutuki ja toimittaja 
Toimitus:
Keväällä 2013 
Sijainti:
Ålesund, Norja 
Toimiala:
Peruskoulu 
Työntekijöitä:
80 
efg1023321

Avoin ja innostava kouluympäristö

Haaste ja kokonaisratkaisut
Hatlane on Ålesundin suurin koulu ja kylän todellinen maamerkki. Työskennellessämme sekä asiakkaan että arkkitehdin kanssa, suurin haaste oli löytää juuri oikeat tuotteet, jotka vastaisivat koulun tarpeita ja vaatimuksia. Koulun tilat ovat täysin yhtenäistä avointa tilaa, jossa opettajat ja opiskelijat käyttävät samoja sosiaalitiloja. Asiakas toivoi moderneja ja inspiroivia kalusteita, jotka rohkaisevat yhteistyöhön.

Täyttääksemme toimivan ja kutsuvan ilmapiirin vaatimukset, opiskelijaryhmien huoneet suunniteltiin joustaviksi muutoksille, jotta opetusympäristöstä saataisiin mahdollisimman monikäyttöinen ja huonekalut olisi helppo uudelleen sijoittaa tarvittaessa. Panostimme erityisesti värivalintoihin, jotka synnyttäisivät toivotuja tunteita eri huoneissa. Lisäksi suunnittelussa otettiin tarkkaan huomioon valo, äänentoisto, joustavuus sekä tavoitettavuus. Kalusteiksi valittiin EFG ONE -työtuolit ja EFG HideTech -neuvottelupöydät sekä joustavat sähkösäätöiset EFG Izi Niveau -pöydät.

Yhteydenottopyyntö

Tervetuloa tutustumaan! 
EFG - Leading interior solutions!

Yhteydenottopyyntö
Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä