Fremtidens Plejehjem

EFG kuunteli ja ymmärsi toiveemme ja tarpeemme parhaimmalla mahdollisella tavalla. Toimivan kokonaisuuden lisäksi huomiota kiinnitettiin myös yksityiskohtiin. He ymmärsivät mitä tarkoitimme aistien stimuloinnilla ja sosiaalisella osallistamisella ja toivat esiin myös omia upeita ideoitaan. EFG on todella inspiroinut meitä ymmärtämään tämän paikan hienouden.”
Bent Sørensen, konsultii LLFP

Asiakas: Fremtidens Plejehjem

Arkkitehti:
Bent Sørensen, LLFP 
EFG:n rooli:
Suunnittelutuki ja toimittaja 
Toimitus:
Joulukuu 2013 
Sijainti:
Alborg, Tanska 
Toimiala:
Vanhusten hoito 
efg1023139

Teknologia, hyvinvointi ja työnilo

Haasteet ja Kokonaisratkaisu
Tulevaisuudessa vanhusten yksilölliset tarpeet tulee huomioida yhä paremmin hoivaympäristössä. Haasteena oli luoda uudesta hoivakodista hotellihuoneen tai asuntolan kaltainen ympäristö unohtamatta vanhusten yksilöllisiä tarpeita. Keskeisiin arvoihin kuuluivat aistien stimulointi, liike ja osallistaminen. Lisäksi rakennuksen jokaisella huoneella tuli olla oma teema.

Jokaiseen kuuteen eri huoneeseen luotiin omanlaisensa teema ja persoona. Esimerkiksi kirjasto on sisustettu tummin värein ja valituissa nojatuoleissa on mukava istua ja lukea, Aulasta tehtiin avoin ja lämminhenkinen korkealla katolla, lasiovilla ja pehmeillä lounge-huonekaluilla. Kahvilasta luotiin tila, jossa asukkaat voivat seurustella keskenään ja viedä toisiaan virkistäville kävelyille.

Viherhuone on kirkas, avoin ja vihreä huonekaluineen ja päivänvarjoineen. Kodikkaassa tilassa on huonekaluja, jotka on helppo tuoda sisälle ja viedä ulos. Kaikissa tiloissa on erilainen sisustus, joka erottaa huoneet toisistaan ja helpottaa löytämään oikean paikan. Huonekaluissa yhdistyvät mukavuus ja korkea estetiikk.

Yhteydenottopyyntö

Tervetuloa tutustumaan! 
EFG - Leading interior solutions!

Yhteydenottopyyntö
Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä