EFG-tuoteuutuudet

Toimintamme perustana on luoda yhdessä asiakkaiden ja suunnittelijoiden kanssa kalusteratkaisuja, jotka tuovat lisäarvoa yritykselle. EFG:n kanssa luotu ratkaisu lisää tilatehokkuutta, työviihtyvyyttä, toiminnan tehokkuutta sekä tukee pitkäkestoisuutta ja yrityskuvaa. Tuomme markkinoille tänä vuonna useita uutuustuotteita, jotka tukevat yritysten yksilöllistä toimintaa.

EFG Archie

EFG Archie
- Uniikki muotoilu ja loistava istuinmukavuus.
EFG Archie -tuolisarja sisältää useita erilaisia vaihtoehtoja, jotka sopivat useimpiin työympäristöihin. Valittavissa metallirunko, puurunko tai jalkaristikko. Verhoilematon muovituoli, verhoiltu istuin tai ympäriverhoiltu yhdellä tai kahdella värillä.

Tarkemmat tuotetiedot.


EFG Pulse
- Joustava, käytännöllinen ja moduulirakenteinen.
EFG Pulse on laaja ja monipuolinen säilytinsarja. Moderni muotoilu ja toiminnallisesti joustava. Voidaan sijoittaa seinän viereen, avotilaan erilaisina kokonaisuuksina tai tilanjakajaksi. Saatavissa on myös lisävarusteita sekä useita erilaisia materiaaleja runkoon ja etuosiin.

Tarkemmat tuotetiedot.

EFG Pulse

EFG Mingle 
- Monikäyttöinen sohva, joka sopii pieneenkin tilaan
EFG Mingle on moduulirakenteinen sohvasarja, joka sopii pieneenkin tilaan. Suorat ja kaarevat moduulit sekä pöydät mahdollistavat moninaiset ratkaisut. Saatavissa on myös valmiita kokoonpanoja. EFG Minglen muotoilu on moderni ja sohvassa on hyvä istuinmukavuus.

Tarkemmat tuotetiedot.

EFG Mingle on saatavissa BimObject -portaalissa.

EFG Mingle

EFG Tab S uusi tuote 2017

EFG Tab S
- Monikäyttöinen, vaimentaa ääntä erittäin hyvin
EFG Tab S on akustoiva seinäke, joka vaimentaa ääntä erittäin hyvin. Akustoivat seinäkkeet rajaavat tilaa ja soveltuvat hyvin avotilaan. Saatavissa on kolme erilaista vaihtoehtoa; pöytäseinäke Tab STable, lattiaseinäke Tab S Floor ja seinään kiinnitettävä akustiikkalevy Tab S Wall.

Tarkemmat tuotetiedot.

EFG Tab S on saatavissa BimObject -portaalissa.


EFG Kite
- Elegantti ja ääntävaimentava
EFG Kite Wall on kangasverhoiltu seinään asennettava akustiikkalevy. Suorakulmio, neliö tai L-muotoinen. EFG Kite Wall voidaan verhoilla useilla eri kankailla. Luo tilaan oma tunnelmasi. Saatavissa yksi- ja kaksivärisiä vaihtoehtoja.

Tarkemmat tuotetiedot

EFG Kite uusi tuote 2017

EFG Create Seating & Storage
- Luo oma ratkaisusi
EFG Create -istuinkalusteet sarjan on suunnitellut Jonas Forsman, joka toimii nyt jo kolmatta vuotta yhteistyössä EFG:n kanssa. Create-istuinkalusteet on joustava, monikäyttöinen ja moduulirakenteinen istuinkalustesarja, joka sopii toimiston kaikkiin tiloihin. Sarjassa on erittäin hyvä istuinmukavuus ja elegantti muotoilu. Mitoitus ja materiaalit on yhteensovitettu EFG Create -säilytinjärjestelmän kanssa. Tämä mahdollistaa erilaisten muunneltavien neuvottelu- tai kirjastokokonaisuuksien luomisen.
Tarkemmat tuotetiedot.

EFG Create Seating

EFG Navi

EFG Navi
- Elegantti pöytä kannettavalle
EFG Navi on pieni, helposti siirrettävä pöytä kannettavalle. Sopii hyvin joustavan modernin toimiston vastaanotto- ja loungetiloihin. Materiaalit ja värit sopivat hyvin EFG Create -istuinkalusteiden ja muiden EFG-tuotteiden kanssa.

Tarkemmat tuotetiedot.


EFG TakeAway
Kuljeta helposti henkilökohtaiset tarvikkeesi.
EFG TakeAway -laatikko on helppo kuljettaa mukana ja se helppo säilyttää. Tila kannettavalle tietokoneelle ja A4-kokoisille dokumenteille. Voit ripustaa  henkilökohtaisen laatikkosi työpöydän alle asennettuun koukkuun. Valittavanasi on kaikki RAL-värit, joilla luot oman persoonallisen ilmeesi.
Tarkemmat tuotetiedot.