EFG Toimistokalusteet Oy

EFG European Furniture Group on Euroopan suurimpia toimisto- ja julkisten tilojen kalustetoimittajia. Tavoitteemme on luoda lisäarvoa yksilöllisillä työympäristöratkaisuilla, jotka tukevat asiakkaidemme toimintaa ja yrityskuvaa. EFG:n laaja mallisto tarjoaa joustavat, inspiroivat ja pitkäkestoiset kalusteratkaisut jokaiseen tilaan ja tarpeeseen.

EFG Toimistokalusteet Oy palvelee asiakkaitamme Suomessa. Toteutamme myös asiakkaidemme toivomat sovellus- ja erikoistuoteratkaisut. Tämän kokonaisuuden hallinta antaa meille vankan kilpailuedun alalla. Palveluumme sisältyy veloitukseton sisustussuunnittelu uusien kalusteiden osalta sekä myyntihenkilön kartoituskäynti. Sovi tapaaminen myyntihenkilömme kanssa omiin tiloihinne tai myyntinäyttelyymme.

"Kalusteratkaisumme pohjautuvat perusteelliseen keskusteluun yhdessä asiakkaidemme kanssa tarjotaksemme yksilöllisen ja yrityksen tulostavoitteita tukevan ratkaisun jokaiseen työympäristöön."
Marcus Westdahl – EFG European Furniture Group CEO

Toimivalla ja hyvin suunnitellulla työympäristöllä on merkittävä rooli yrityksen tulostavoitteita tukevan työhyvinvoinnin ylläpidossa. Toimiva ja tehokas työympäristö on:

  • Tehokas. Oikealla ratkaisulla samaan tilaan mahtuu useampia työntekijöitä ja työympäristö säilyy silti viihtyisänä.
  • Tuottava. Erilaiset toiminnot huomioiva moderni työympäristöratkaisu tukee tehokuutta.
  • Motivoiva. Viihtyisä ja toimiva työympäristö motivoi työntekijöitä, erityisesti nuorempaa sukupolvea. 
  • Yrityskuva. Moderni työympäristöratkaisu vahvistaa yrityskuvaa ja yrityskulttuuria.


Toimintamme perusta on kalusteratkaisuun tyytyväinen asiakas, joka kokee suunnittelemamme ja toimittamamme työympäristöratkaisun vaikuttavan positiivisesti yrityksen työhyvinvointiin ja tulostavoitteiden saavuttamiseen.

Arvomme ohjaavat toimintaamme – EFG on:

  • Joustava – EFG tiedostaa, että kaikki asiakkaat ovat yksilöllisiä ja kalusteratkaisut perustuvat jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.
  • Inspiroiva – EFG kannustaa innovaatioihin ja on edelläkävijä uusien kalusteratkaisutrendien tuomisessa markkinoille.
  • Pitkäkestoinen – EFG:n yhteiskuntavastuuohjelma on alansa johtava ympäristökysymysten osalta. Olemme sitoutuneet ylläpitämään kestävää kehitystä myös inhimillisten, kulttuuristen ja taloudellisten toimintojen osalta.  Pitkäkestoisuus huomioon ottaen sitoudumme toimittamaan ainoastaan kalusteratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaan todellisiin tarpeisiin.
  • Edelläkävijä – Olemme ylpeitä toiminnastamme. Haluamme olla edelläkävijä innovaatioissa, jotta voimme vastata asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeisiin.

Miten voimme auttaa sinua?

Olemme palveluksessasi aina ensisuunnitelmista kalusteiden toimittamisen jälkeiseen lopputarkastukseen ja käyttöönotto-opastukseen saakka. Avustamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi liittyen mallistoon, materiaaleihin, tilauksiin, toimituksiin ja reklamaatioihin.

Yhteydenottopyyntö
Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä