Asiakassovellukset

Uskomme, että oikealla toimistokalusteratkaisulla voidaan luoda joustavia ja stimuloivia työympäristöjä, jotka tukevat nopeaa tiedonkulkua sekä yrityskuvaa. Toimiva kalusteratkaisu myös kannustaa uuteen tehokkaampaan ja viihtyisämpään työskentelytapaan. Laajasta vakiomallistostamme löytyy ratkaisu useimpiin asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin.

Täydennämme lisäksi omaa vakiomallistoamme useiden yhteistyökumppaneidemme mallistoilla. Toteutamme myös  asiakkaidemme toivomat sovellus- ja erikoistuoteratkaisut. Tämän kokonaisuuden hallinta antaa meille vankan kilpailuedun alalla.

Toivotko tuotteillesi kokonaan uuden designin? Tai eri materiaalin? EFG:n laaja vakiomallisto on vapaasti sovellettavissa asiakkaan toiveiden mukaan.  Luo oma yksilöllinen ratkaisusi vaihtamalla materiaaleja ja värejä. Valittavanasi on pähkinäviilu, tammiviilu, saarniviilu, vaahteraviilu, bambu, linoleumi ja maalatut materiaalit. Mitä ikinä toivotkin kalusteratkaisultasi - toteutamme sen yhteistyössä kanssasi sovitun budjetin ja aikataulun mukaisesti.

Miten voimme auttaa sinua?

Olemme palveluksessasi aina ensisuunnitelmista kalusteiden toimittamisen jälkeiseen lopputarkastukseen ja käyttöönotto-opastukseen saakka. Avustamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi liittyen mallistoon, materiaaleihin, tilauksiin, toimituksiin ja reklamaatioihin.

Yhteydenottopyyntö
Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä