• n

  n

 • Syyskuu 2018

 • Syys 12
  Helsinki
  EFG on mukana Habitare Pro -tapahtumassa 2018
  Syys 12 – Helsinki

  EFG on mukana Habitare Pro -tapahtumassa 2018

  Habitare Pro on korkeatasoinen ja laadukas muotoilun, arkkitehtuurin ja tilasuunnittelun ammattilaisille ja ystäville suunnattu tapahtuma, joka järjestetään samanaikaisesti Habitaren kanssa Messukeskuksessa Helsingissä 12.–14.9.2018.

  EFG esittelee osastollaan uutuustuotteita ja ideoita moderniin toimistoon ja julkisiin tiloihin. Tervetuloa osastollemme 4c21!

  Seuraa meitä myös Facebookissa ja pysy ajan tasalla kaikista tapahtumistamme. Julkaisemme uutisia messuilta koko viikon ajan.

 • Lokakuu 2018

 • Loka 10
  Helsinki
  Brunssitilaisuus: Työnäkeminen ja ihmislähtöinen valaistus osana työhyvinvointia
  Loka 10 – Helsinki

  Brunssitilaisuus: Työnäkeminen ja ihmislähtöinen valaistus osana työhyvinvointia

  Kutsumme Sinut ja kollegasi "Hyvä työnäkeminen ja ihmislähtöinen valaistus osana työhyvinvointia" -brunssitilaisuuteemme, keskiviikkona 10.10.2018 Helsingin myyntinäyttelyymme.

  Työ ei ole enää sidottu kiinteään työpaikkaan - työpöytään tai työtuoliin. Modernin työympäristöratkaisun tarkoituksena on lisätä tuottavuutta fyysisestä sijainnista huolimatta. Hyvin suunniteltu monitilatoimisto, joka tukee erilaisia työvaiheita ja erilaisia kohtaamisia, tulee yhä tärkeämmäksi yritysten tulokselliselle toiminnalle sekä työntekijöiden hyvinvoinnille.

  Hyvä työnäkeminen ja oikea työvalaistus ovat tärkeä osa työhyvinvointiamme myös modernissa monitilatoimistossa. Työnäköoptikko Laura Kotilainen kertoo tilaisuudessamme hyvästä työnäkemisestä ja sen vaikutuksista jaksamiseemme. Lisäksi Simo Kari Glamoxilta kertoo ihmislähtöisestä valaistuksesta osana työhyvinvointia.

  Kerromme tilaisuudessamme myös ajankohtaisia uutisia - EFG:n toiminta on siirtynyt osaksi Input interior -konsernia. Tutustu Input interiorin uusiin upeisiin nettisivuihin.

  Ohjelma:

  08.30-09.15 Aamiainen, EFG ja yhteistyökumppanit tavattavissa

  09.15-10.15 Tietoiskut - EFG/Tapio Heikkilä, Synsam/ Laura Kotilainen, Glamox/ Simo Kari.

  10.15-11.00 Vapaata keskustelua ja mahdollisuus tutustua lähemmin EFG:n sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamiin palveluihin ja tuotteisiin.

  Aika: keskiviikkona 10.10.2018, kello 8.30-11.00

  Paikka: EFG Toimistokalusteet Oy/ myyntinäyttely, Hämeentie 135 A, Helsinki (Arabia-keskus)

  Ilmoittautumiset: viimeistään pe 5.10.2018 osoitteeseen vastaanotto@efg.fi.

Tammi 01 –