PwC

”Sijoittuminen saman katon alle on ollut toistaiseksi menestys. Yhteistyötä kollegoiden kanssa arvostetaan ja näemme selkeänä hyötynä sen, että tilintarkastajat sekä konsultit pystyvät helposti kokoontumaan hyödyntääkseen monitieteistä osaamistamme”, sanoo Rune Samuelsen, PwC:n johtaja
Rune Samuelsen, johtaja PwC

Asiakas: PwC

Arkkitehti:
KB Arkkitehdit 
Toimitus:
2016 
Sijainti:
Sandefjord, Vestfold, Norja 
Toimiala:
Tilintarkastus, veropalvelut ja liikkeenjohdon konsultointi 
Workstations:
50 
efg014072

Viihtyisä työympäristö inspriroi ja tukee työhyvinvointia

Haaste ja ratkaisu
Yli 50 PwC:n työntekijää muutti eri toimipisteistä Tassebekin virastokeskukseen Vestfoldissa. KB arkkitehtien yritykselle luoma uusi konsepti perustuu monitilatoimistoon, jossa työntekijöillä ei ole omaa merkittyä työpistettä. EFG:n mallistosta valittiin PwC:n tarpeisiin ja toiveisiin sopivat kalusteet. Leikkisyys, vahva identiteetti ja variaatio olivat avainkohdat suunnittelussa ja valittujen ratkaisujen toteuttamisessa. Materiaaleja ja värejä valittiin tietoisesti tukemaan huoneen toimintoa sekä hyvinvoinnin luomista. Aktiiviselle alueelle on valittu vahvempia värejä, kun taas rauhallisella alueella tunnelmaa tuo hillitympi väripaletti.

Uusi upea monitilatoimisto tarjoaa mahdollisuuden hiljaiseen työhön, kohtaamisiin ja rentoutumiseen. PwC haluaa työntekijöidensä viihtyvän työpaikallaan. Pieni pelikierros työpäivän lomassa Shuffleboardin parissa rentouttaa sekä antaa uutta energiaa!

Yhteydenottopyyntö

Tervetuloa tutustumaan! 
EFG - Leading interior solutions!

Yhteydenottopyyntö
Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä