Papyrus Oy

"Kun lähdimme toteuttamaan projektiamme ja valitsemaan yhteistyökumppania uuden toimistomme toteutukseen, niin heti alussa huomasimme kuinka mutkatonta yhteistyö EFG:n kanssa oli. Tarpeemme ja ideamme otettiin erinomaisesti huomioon koko projektin ajan ja meille välittyi fiilis, että myös EFG haluaa toteuttaa meidän henkilökunnalle juuri sen meidän näköisen toimiston”
Jukka Vuolio, Myynti- ja markkinointipäällikkö

Asiakas: Papyrus Oy

EFG:n rooli:
Kokonaispalvelut, sisustussuunnittelu ja kalustetoimitus 
Toimitus:
Huhtikuu 2016 
Sijainti:
Vantaa 
Toimiala:
Paperi- ja pakkaustarvikkeet 
Workstations:
30 
efg013931

Uudet tilat tukevat työhyvinvointia

Haasteet ja kokonaisratkaisu
Asiakas muutti uusiin tiloihin huonekonttorista ja heidän toiveenaan oli siirtyä pääosin avotoimistoon. He vierailivat Helsingin myyntinäyttelyssämme ja vakuuttuivat EFG:n ammattitaidosta ja työskentelytavasta. EFG valittiin kokonaistoimittajaksi projektiin.

Uusi ratkaisu on yhdistelmä avotilaa ja työhuoneita. Työpisteitä tukevat toiminnallinen projektihuone, neuvotteluhuone sekä viihtyisä kahviotila. Tyylikäs ja kutsuva lounge-tila toivottaa työntekijät ja vieraat tervetulleeksi uuteen toimistoon. Ergonomiset ja tehokkaat ratkaisut sekä työhyvinvointi olivat tärkeitä huomioon otettavia asioita projektissa. Kaikille työntekijöille valittiin sähkösäätöiset työpöydät sekä ergonomiset työtuolit. Tekniikka integroitiin kalusteisiin koko tilan osalta.

Asiakkaan uudet viihtyisät tilat tukevat hyvin yrityskuvaa sekä uutta työskentelytapaa. Olemme ylpeitä projektin toteutuksesta.

Yhteydenottopyyntö

Tervetuloa tutustumaan! 
EFG - Leading interior solutions!

Yhteydenottopyyntö
Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä