Gjensidige Insurance

"Tilojen suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomiota työntekijöiden yhteistyömahdollisuuksien parantamiseen. Avotoimisto tukee joustavuutta ja työviihtyvyyttä paremmin kuin osasimme odottaa."
Siw Brekken, Toimitilavastaava/Gjensidige

Asiakas: Gjensidige Insurance

Arkkitehti:
Lund+Slaatto / Christian Eriksen 
EFG:n rooli:
Toimitus ja suunnittelutuki  
Toimitus:
Tammikuu 2014 
Sijainti:
Oslo, Norja  
Toimiala:
Vakuutusala  
Workstations:
1000 
efg012242

Viihtyisä ja ergonominen avotoimisto

Haasteet ja Kokonaisratkaisu
Yrityksen pääkonttori tuli keskittää Osloon ja luoda samalla uusi yrityskulttuuri uuden johtamisfilosofian pohjalta. Tiloissa tuli olla työskentelytilat 1000 työntekijälle. Aiemmin työntekijöillä oli oma henkilökohtainen työpiste koppikonttorissa. Nyt he työskentelevät avotoimistossa, joka on jaettu toiminnoittain. Kenelläkään ei ole kiinteää henkilökohtaista työpistettä, ei edes toimitusjohtajalla. Työviihtyvyys ja joustavuus työssä on lisääntynyt.

Tiloihin luotiin kodinomainen tunnelma viherkasveilla, verhoilluilla istuinkalusteilla ja lämpimillä materiaali- ja verhoiluväreillä. Neuvottelutiloihin ja kohtaamistiloihin valittiin tammiset pöydät sekä verhoillut pehmeät istuinkalusteet, jotka tukevat myös tilan akustiikkaa. Työpisteitä on 80 %:lle työntekijöistä. Tiloissa on kuitenkin aina tilaa koko henkilökunnan tarpeisiin. Erilaiset neuvottelutilat ja kohtaamistilat toimivat myös tiimityötiloina sekä erilaisina spontaaneina neuvottelutiloina. Projekti toteutettiin kahden vuoden aikana Osa kalusteista on suunniteltu erikoistuotteina asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Kalusteet lisävarusteineen testattiin huolellisesti eri toimintojen tarpeisiin. Asiakkaan uudet viihtyisät tilat tukevat hyvin yrityskuvaa sekä uutta yrityskulttuuria. Olemme ylpeitä projektin toteutuksesta.

Yhteydenottopyyntö

Tervetuloa tutustumaan! 
EFG - Leading interior solutions!

Yhteydenottopyyntö
Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä