Borenius Attorneys Ltd

”Yhteistyö EFG:n kanssa sujui alusta loppuun erinomaisesti. Sisustussuunnittelijamme suunnitteli meille uusiin toimitiloihimme sopivat työhuonekalusteet. EFG:ltä saimme hyviä ideoita ja vaihtoehtoja suunnittelun kuluessa ja olemmekin lopputulokseen erittäin tyytyväisiä. Myös kalusteiden toimitus ja asennus sujui aivan sovitun mukaisesti.”
Pia Puranen, assistentti, Borenius Attorneys Ltd

Asiakas: Borenius Attorneys Ltd

Arkkitehti:
Sabina Dontcheff, Kokema Design 
EFG:n rooli:
Toimittaja 
Toimitus:
Helmikuu 2015 
Sijainti:
Helsinki 
Toimiala:
Borenius on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista. Yritys tarjoaa kattavaa, korkealaatuista palvelua kaikilla liikejuridiikan aloilla. 
Työntekijöitä:
150 
Workstations:
145 
efg1023554

Challange & solution
Boreniuksen toiminta on laajentunut voimakkaasti viime vuosina ja he tarvitsivat uudet tilat ammattilaistiimilleen Helsingissä. Uusi toimisto sijaitsee upealla paikalla Helsingin keskustassa. Moderni tekniikka, laajat videoneuvottelu- ja konferenssitilat sekä upeat näkymät kaupungille tarjoavat edustavan kuvan asiakkaille.

Borenius päätti uudistaa myös yrityskuvaansa muuton yhteydessä yrityksen nykykulttuurin mukaiseksi. Kalusteratkaisun tuli luonnollisesti heijastaa uudistettua yrityskuvaa. EFG:n haasteena oli toteuttaa asiakkaan ja sisustusarkkitehdin vahva visio modifioiduilla kalusteilla ja erikoiskalusteratkaisuilla. Ensiluokkaiset, laadukkaat ja ergonomiset tuotteet valittiin kokonaisuuteen.

Tutustu referenssikohteeseen YouTubessa.

Yhteydenottopyyntö

Tervetuloa tutustumaan! 
EFG - Leading interior solutions!

Yhteydenottopyyntö
Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä