Atea Sverige AB

EFG on analysoinut hyvin tarpeitamme ja toiveitamme tuotteiden ja värien osalta. Kokonaisuus on Atean yrityskuvan mukainen ja tilamme toimivat loistavana kohtaamistilana asiakkaillemme sekä henkilökunnallemme. Lisäksi viihtyisä ja toimiva kalusteratkaisu kuvastaa täydellisesti toiveitamme siitä, miltä haluamme työnantajana näyttää.
Stefan Ljung, aluejohtaja, Atea Östergötland

Asiakas: Atea Sverige AB

EFG:n rooli:
suunnittelu ja toimittaja 
Toimitus:
Tammikuu 2013 
Sijainti:
Linköping, Ruotsi 
Toimiala:
IT-yritys 
Työntekijöitä:
70 
efg1023267

Joustava toimisto huipputeknologiseen ympäristöön

Haaste ja kokonaisratkaisut
Haasteemme oli luoda viihtyisä toimisto työntekijöillemme ja asiakkaillemme. Tilatehokkuus tuli ottaa huomioon mahdollisimman hyvin unohtamatta yhtiön fokusta korkeatasoiseen teknologiaan. Joustavan ratkaisun tavoite oli stimuloida tuottavuutta ja motivaatiota.

Asiakas toivoi työtiloja, jotka tukisivat optimaalista työskentelyä istuinjärjestelyistä huolimatta. Teimme heille inspiroivan ja joustavan ehdotuksen, joka pohjautui erilaisiin toimintoihin perustuvaan kalusteratkaisuun. Atea hyväksyi suunnitelman ja lopputulokseen oltiin niin tyytyväisiä, että EFG:tä pyydettiin toimittamaan kalusteet myös heidän uuteen toimistoonsa Linköpingiin. Kalusteiksi valittiin sähkösäätöiset EFG Izi Niveau -pöydät ja EFG Flow -pöytäseinäkkeet. Työtuoliksi valittiin EFG Teamspirit ja neuvottelutilaan Savo Invite -tuolit ja EFG HideTech -pöydät.

Yhteydenottopyyntö

Tervetuloa tutustumaan! 
EFG - Leading interior solutions!

Yhteydenottopyyntö
Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä