EFG - Historiikki

- Pinnatuoleista älykkäisiin toimistokalusteratkaisuihin

EFG-konsernin historia alkaa vuodesta 1885, kun tranåsilainen K G Andersson valmistaa ensimmäisen pinnatuolinsa. Yritys kasvaa vähitellen sekä kooltaan että tuotevalikoimaltaan vuoteen 1972, jolloin seuraava suuri askel on vuorossa. Yhdistyttyään kahteen muuhun yrityksen nimeksi tulee NKR.


1993 nimeksemme tulee European Furniture Group - EFG.  Nimi viittaa kansainväliseen laajentumiseen, josta myös tulee tulevaisuuden strategiamme.

Ensimmäisen askelen Eurooppaan otamme toki jo vuonna 1992, jolloin ostamme 50% Wingereistä, joka on Norjan suurin toimistokalusteiden myyntiyhtiö. Vuonna 1997 yhtiöön yhdistetään ASKO Huonekalun julkikalusteyksikkö ja myös samana vuonna ostamme loput Wingerein myyntiyhtiöstä. Vuonna 1999 vuorossa on Matthews Office Furniture Ltd, joka antaa meille vahvan jalansijan Iso-Britannian markkinoilla. Vuonna 2004 HOV+DOKKA yrityksen oston myötä, EFG-konsernista tulee markkinajohtaja Norjan markkinoilla.

Tänään laaja mallistomme on pitkän, monipuolisen ja taidokkaan historiamme tulos, mikä on tukenut meitä saavuttamaan menestyksen alalla. 

Lue lisää nykyisestä toimintamallistamme.

Miten voimme auttaa sinua?

Olemme palveluksessasi aina ensisuunnitelmista kalusteiden toimittamisen jälkeiseen lopputarkastukseen ja käyttöönotto-opastukseen saakka. Avustamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi liittyen mallistoon, materiaaleihin, tilauksiin, toimituksiin ja reklamaatioihin.

Yhteydenottopyyntö
Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä