EFG - Ympäristö ja yhteiskuntavastuuohjelma

EFG:lle yhteiskuntavastuuohjelma on todellinen, ei vain yksi laadittu paperi muiden joukossa. Olemme sitoutuneet ylläpitämään kestävää kehitystä kaikissa toiminnoissamme niin ympäristökysymysten kuin inhimillisten, kulttuuristen ja taloudellisten toimintojen osalta. Vaalimme pitkäaikaisia työsuhteita ja hyvinvoivaa yrityskulttuuria, jossa kehitämme tuotteita ympäristökysymykset huomioon ottaen sekä luomme pitkäaikaisia asiakassuhteita, jotka perustuvat todellisiin tarpeisiin.

EFG:n tavoitteena on vähentää jatkuvasti hiilidioksidipäästöjä. Vuonna 2013 EFG vähensi 29 % vuosittaisista hiilidioksidipäästöistään Ruotsin markkinoilla. Koko konsernin osalta vähennys oli 6 %.

EFG ja pitkäkestoisuus:

  • Ympäristö: Tavoitteemme on olla alan johtava yritys ja prosessimme noudattavat tiukkoja Joutsenmerkki-vaatimuksia. Vuonna 2013 EFG vähensi 29 % vuosittaisista hiilidioksidipäästöistään Ruotsin markkinoilla. Koko konsernin osalta vähennys oli 6 %.
  • Innovaatio: Luomme toiminnallisia ja esteettisiä tuotteita tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin sekä pitkäkestoisia asiakaskohtaisia ratkaisuja.
  • Asiakastyytyväisyys: Keskitymme asiakasyrityksen työhyvinvointiin ja tulostavoitteisiin.
  • (EFG) henkilöstö: Hyvinvoiva henkilöstö ja osaamisen kehittäminen. Toimivat lähettiläinä EFG:n ja asiakasyritystemme yrityskulttuurien välillä tuoden arvokasta tietoa asiakkaidemme tavoitteista ja tarpeista.
  • Vaikuttajat: Luomme yhteistyösopimuksia palvellaksemme paremmin asiakkaitamme.
  • Toimittajat: Ylläpidämme pitkäaikaisia yhteistyösopimuksia, jotka perustuvat luottamukseen ja yhteisymmärrykseen markkinasta, jossa EFG toimii.
  • CSR-ohjelmallaan EFG pyrkii edistämään yhteiskuntamme kestävää kehitystä ja vähentämään päätöksiemme ja tekojemme negatiivisia vaikutuksia.Miten voimme auttaa sinua?

Olemme palveluksessasi aina ensisuunnitelmista kalusteiden toimittamisen jälkeiseen lopputarkastukseen ja käyttöönotto-opastukseen saakka. Avustamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi liittyen mallistoon, materiaaleihin, tilauksiin, toimituksiin ja reklamaatioihin.

Yhteydenottopyyntö
Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä